Wachtwoord vergeten
Email

Professionele audiovisuele oplossingen voor buiten

Onderweg in de auto of trein, lopend in de stad, of kijkend naar een voetbalwedstrijd in een stadion zien we steeds vaker beeldschermen met informatie of reclame. Soms zelfs in combinatie met een gesproken boodschap of muziek. Exertis heeft prachtige outdoor audiovisuele systemen die in combinatie met digital signageoplossingen gebruikt kunnen worden voor het gericht benaderen van diverse doelgroepen.

Dat zijn onder andere robuuste en waterdichte professionele displays die tegen een stootje kunnen. Bij Exertis heeft u de keuze uit professionele buitendisplays en digital signagesystemen van ClearOne, Huawei, InFocus, Lifesize, Lumens en Panasonic. Bij Exertis vindt u ook geweldige projectieoplossingen van InFocus, Euroscreen en Panasonic voor buiten, met projectoren die beelden op gebouwen kunnen projecteren. Daarmee valt u extra op tussen de traditionele reclame-uitingen.

Lees verder

Voor de bevestiging van alle soorten en maten AV-apparatuur in de buitenlucht biedt Exertis eigentijdse ophang- en montagesystemen van Vogel’s en Euroscreen.

Uitstekende bekabeling van CONNECT, en netwerkproducten van Huawei, Dell, One Identity, Sonus, SonicWall en StorageCraft voor bekabelde en draadloze verbinding van buitendisplays, completeren het Exertis-assortiment voor outdoor AV-oplossingen.

Kortom: u vindt bij Exertis werkelijk alles voor uw audiovisuele uitingen die u buiten wilt verspreiden.

Onze adviseur helpen u graag bij het vinden van een outdoor AV-oplossing voor uw organisatie.
Bel ze voor meer informatie en advies.

Ons team van specialisten kan u helpen bij het uitzoeken van het juiste product. Bel ons.

+31 (0) 78 8800 730