Wachtwoord vergeten
Email

Communicatie- en audiovisuele oplossingen voor het klaslokaal
en de trainingsruimte

Modern onderwijs vraagt om moderne hulpmiddelen. Met communicatieoplossingen en audiovisuele oplossingen van Exertis transformeert u klaslokalen en opleidingsruimten tot moderne, inspirerende en interactieve leeromgevingen.

Een leerling, student of cursist voelt zich prettiger in een ruimte die is voorzien van veel audiovisuele gemakken. Audiovisuele hulpmiddelen geven docenten en trainers bovendien de mogelijkheid om hun lessen en trainingen beter, leuker en interactiever te maken.

Displays en audiovisuele middelen voor het klaslokaal en de trainingsruimte

Naast communicatieoplossingen heeft Exertis voor het klaslokaal en de trainingsruimte geschikte audiovisuele hulpmiddelen met geavanceerde presentatiemogelijkheden, en uitstekende beeld- en geluidskwaliteit. Bijvoorbeeld grote professionele beeldschermen en touchscreens, projectieoplossingen, PTZ-camera’s, audiosystemen en digital signageoplossingen. Met digital signagesystemen kunnen docenten en trainers beeldmateriaal van hun onderwijsinstelling gebruiken in het klaslokaal. Voor de inrichting van uw klaslokalen en opleidingsruimten kan Exertis putten uit AV-producten en -systemen van topmerken zoals Huawei, Panasonic, Euroscreen, Polycom, ClearOne, Konftel en Revolabs.

Daarbovenop biedt Exertis ophangsystemen van Vogel’s, kwaliteitsbekabeling van ons huismerk, en netwerkcomponenten en netwerkbeveiliging van enkele topmerken. Zo kunt u alles voor de audiovisuele inrichting van uw klaslokalen en opleidingsruimten bij Exertis vinden.

Onze adviseurs maken u graag wegwijs in ons superbrede aanbod.
Bel ze voor meer informatie en advies.

Ons team van specialisten kan u helpen bij het uitzoeken van het juiste product. Bel ons.

+31 (0) 78 8800 730

Onze selectie geschikte headsets