Wachtwoord vergeten
Email

Communicatie- en audiovisuele oplossingen voor de grote conferentiezaal

Wat is een grote conferentiezaal? Een paar voorbeelden maken dat duidelijk: de Tweede Kamer, een raadszaal, een rechtzaal of een andere ruimte waarin tientallen mensen met elkaar vergaderen en discussiëren. In het bedrijfsleven komen we ook grote conferentieruimten tegen, waarin mensen niet alleen met elkaar maar ook op afstand met anderen kunnen vergaderen.

Grote vergaderzalen zijn meestal van alle elektronische en AV-gemakken voorzien: professionele audio met een uitstekende geluidskwaliteit, grote beeldschermen en/of projectieschermen, camerasystemen die de vergadering opnemen en live streamen, etc. Kortom: alles voor een comfortabele vergaderervaring en duidelijke opnames van de vergadering.

Exertis heeft alle mogelijke middelen in huis om conferentiezalen te voorzien van professionele communicatieoplossingen en professionele audiovisuele systemen.

Lees verder

Displays, projectoren en audiovisuele middelen voor de grote conferentiezaal

Grote schermen, goede beeld- en geluidskwaliteit voor alle deelnemers, krachtige audiosystemen en uitstekende presentatiemogelijkheden; daar draait het om in de grote conferentiezalen.

In de grootste ruimten zijn grotere displays, sterkere audioapparatuur en krachtige camera’s nodig voor een prettige vergaderervaring. Exertis biedt oplossingen van diverse merken. Grote innovatieve pro-displays en videowalls, eventueel voorzien van touchtechnologie, van de merken Panasonic en InFocus. Projectie-oplossingen van Draper en Panasonic voor een echte bioscoopervaring. De beste PTZ-camera’s van Panasonic, Lumens en Vaddio. En audiosystemen van ClearOne en Revolabs voor een uitmuntende geluidskwaliteit. Al dan niet gecombineerd met presentatieoplossingen en videovergadersystemen die een aantal van deze merken biedt.

Ophangsystemen van Vogel’s en goede bekabeling van ons huismerk maken het Exertis-aanbod voor de grote conferentiezalen compleet.

Onze adviseurs zitten klaar voor hulp bij de audiovisuele inrichting van de grote conferentiezaal in uw organisatie. Bel ze voor meer informatie en gericht advies.

Ons team van specialisten kan u helpen bij het uitzoeken van het juiste product. Bel ons.

+31 (0) 78 8800 730

Onze selectie geschikte headsets