Wachtwoord vergeten
Email

Communicatie- en audiovisuele oplossingen voor de collegezaal of het auditorium

Modern academisch onderwijs vraagt om moderne hulpmiddelen. Met audiovisuele communicatieoplossingen en audiovisuele oplossingen van Exertis maakt u moderne, inspirerende en interactieve leeromgevingen voor uw studenten mogelijk.

Uw hoogleraren, docenten en studenten voelen zich prettiger in een comfortabele collegezaal die voorzien is van audiovisuele gemakken. Audiovisuele hulpmiddelen geven uw hoogleraren en docenten bovendien de mogelijkheid om hun colleges beter, leuker en interactiever te maken.

Lees verder

Displays, projectoren en audiovisuele middelen voor de collegezaal en het auditorium

Naast communicatieoplossingen heeft Exertis voor het klaslokaal en de trainingsruimte geschikte audiovisuele hulpmiddelen met geavanceerde presentatiemogelijkheden, en uitstekende beeld- en geluidskwaliteit. Bijvoorbeeld grote professionele beeldschermen en touchscreens, projectieoplossingen, PTZ-camera’s, audiosystemen en digital signageoplossingen. Met digital signagesystemen kunnen docenten beeldmateriaal van hun onderwijsinstelling gebruiken in het klaslokaal. Voor de inrichting van collegezalen en auditorium kan Exertis putten uit AV-producten en -systemen van topmerken zoals Huawei, Panasonic, Euroscreen, Polycom, ClearOne, Konftel en Revolabs.

Daarbovenop biedt Exertis ophangsystemen van Vogel’s, kwaliteitsbekabeling van ons huismerk, en netwerkcomponenten en netwerkbeveiliging van enkele topmerken. Zo kunt u alles voor de audiovisuele inrichting van uw klaslokalen en opleidingsruimten bij Exertis vinden.

Onze adviseurs maken u graag wegwijs in ons superbrede aanbod.
Bel ze voor meer informatie en advies.

Ons team van specialisten kan u helpen bij het uitzoeken van het juiste product. Bel ons.

+31 (0) 78 8800 730

Publieke ruimtes

Conferentiezalen, aula’s en auditoria

Vergaderruimtes

Retail & Horeca