Wachtwoord vergeten
Email

Communicatie- en audiovisuele oplossingen voor de telepresenceroom

De telepresenceroom is de ultieme vorm van virtueel vergaderen, waarin intensief vergaderd wordt met groepen mensen elders op de wereld. De ruimte is volledig toegewijd aan hoogwaardige videoconferencing.

Daarvoor zijn high-end videoconferentiesystemen en apparatuur essentieel om de beste vergaderervaring te creëren. Dat betekent: uitmuntende beeld- en geluidskwaliteit en gebruiksgemak voor iedere deelnemer aan een videovergadering. Exertis heeft daarvoor de beste audio- en videosystemen en videoconferentieoplossingen van topmerken in huis, inclusief ophangsystemen, bekabeling en netwerkproducten.

Lees verder

Voor de optimale inrichting van uw telepresenceroom kunt u kiezen uit geavanceerde grote beeldschermen, professionele camera’s, geïntegreerde high-end videoconferentiesystemen en de beste audio-oplossingen van Huawei, InFocus, Lifesize, Lumens, Panasonic, Revolabs, ClearOne en Polycom. Exertis biedt ook de noodzakelijke montagemiddelen, bekabeling, netwerkproducten en beveiligingsoplossingen voor de telepresenceroom.

Op basis van de specificaties van uw telepresenceroom, van uw bedrijfsnetwerk en van uw specifieke wensen, kan Exertis u duidelijke keuzemogelijkheden bieden. Daarvoor putten onze adviseurs uit ons brede assortiment van topproducten en topmerken. Ze helpen u bij het samenstellen van de optimale audiovisuele communicatieoplossing voor uw telepresenceroom.

Bel ze voor meer informatie en advies.

Ons team van specialisten kan u helpen bij het uitzoeken van het juiste product. Bel ons.

+31 (0) 78 8800 730