LG introduceert UN- en UM-serie

27-09-2023

 

Dankzij haar innovatieve, originele en betrouwbare maatwerkoplossingen heeft LG altijd een oplossing in huis die past bij uw eisen binnen uw budget. LG biedt een grote reeks aan Digital Signage producten, zoals LED en OLED displays, videowalls, curved displays, DualView displays, touch displays, stretched displays en transparante displays. Deze displays zijn allemaal speciaal ontworpen voor diverse toepassingen binnen bedrijven, winkels, scholen en horecagelegenheden. ‚ÄčLG heeft onlangs twee nieuwe series UHD TV Signage displays geïntroduceerd; UN- en UM-serie. In dit nieuwsbericht vindt u meer informatie over deze nieuwe series.

 

UN640S

Schitterende beeldkwaliteit met Ultra HD-resolutie
Met een resolutie die 4 keer hoger is dan FHD, worden de kleuren en details van de inhoud levendiger en realistischer. 

 

Verbeterd ontwerp met slanke diepte 
Deze serie is dunner dan het conventionele model van LG* om ruimte te besparen en eenvoudige installatie mogelijk te maken. Daarnaast verbetert de verfijnde asblauwe kleur het decor van de ruimte waarin het product is geïnstalleerd.

* 'LG conventioneel' verwijst naar LG UT640S serie.

 

Krachtige prestaties met LG webOS22
LG webOS22, met een geüpgrade System On Chip en web engine, is beschikbaar op de UN640S serie voor het eenvoudig uitvoeren van verschillende taken. Het LG webOS smart signage platform verbetert

het gebruiksgemak met een intuïtieve grafische gebruikersinterface.

 

Lees alle kenmerken van de UN640S serie in de productsheet of bekijk Quecom.

 

UM5N-H

Scherm met hoge resolutie 
De UM5N-H biedt een resolutie die vier keer hoger is dan FHD, wat klanten visueel tevreden stelt. Bovendien vermindert de antireflectielaag op het scherm de schermreflectie in omgevingen met veel licht, waardoor de zichtbaarheid en leesbaarheid toeneemt en klanten een comfortabel scherm krijgen.

 

Handig webOS platform
De UM5N-H is uitgerust met een krachtige SoC waarmee meerdere taken kunnen worden uitgevoerd zonder een aparte mediaspeler. Het webOS-platform biedt tools voor het ontwikkelen van apps met een intuïtieve gebruikersinterface die het gebruiksgemak verhoogt, waardoor een eenvoudige verbinding met externe sensoren en webOS partner-apps mogelijk is om een SI-vriendelijke omgeving te creëren.

 

Lees alle kenmerken van de UM5N-H serie in de productsheet of bekijk Quecom.

 

 

Meer weten over LG UN- en UM-serie? Bel +31(0)78-8800700, stuur een e-mail naar sales@exertis.nl of neem contact met op uw Exertis AV accountmanager.

 


 

 

 

Your ... Distributor