NIEUW! Humly Floor Plan en Humly Visitor

08-12-2022

NIEUW! Humly Floor Plan en Humly Visitor

Humly is het meest innovatieve merk op de markt voor het boeken van vergaderruimtes en werkplekken. Het schitterende en meermaals met design awards bekroonde Humly Room Booking Display is een lust voor het oog en staat bekend om zijn uitstekende gebruiksvriendelijkheid. Het met unieke functionaliteiten uitgeruste backend systeem is eenvoudig te gebruiken op diverse platformen zoals Microsoft 365 en Google Workspace. Ook is het bij Humly mogelijk om snel en eenvoudig meeting rooms en werkplekken te boeken vanuit Microsoft Teams.

 

 

Naast de reeds bestaande oplossingen voor het boeken van resources en wayfinding introduceert Humly twee nieuwe oplossingen die het werken in moderne, hybride kantooromgevingen een stuk makkelijker maken: Humly Floor Plan (zie PDF) en Humly Visitor (zie PDF)

Humly Floor Plan toont een kaart met een actueel 3D overzicht van geboekte en beschikbare vergaderruimtes en werkplekken in het kantoor. Het kan zowel in statische als interactieve modus worden gebruikt en biedt werknemers de mogelijkheid om in een oogwenk kamers en bureaus te reserveren.

 

 

Humly Visitor is een bezoekersmanagement systeem dat kantoren en organisaties helpt om bezoekers een professioneel welkom te heten en bij te houden wie er binnenkomt en vertrekt. De oplossing kan worden gebruikt op een tablet en er kan een printer op worden aangesloten voor het printen van badges. Ook kunnen er SMS- en e-mail alerts worden ingesteld wanneer een bezoeker binnenkomt en incheckt. De backend kan worden gebruikt om bezoekersstromen te volgen voor betere veiligheid en optimalisatie.

 

 

Bent u van plan om de ISE 2023 in Barcelona te bezoeken? Vergeet dan niet om de Humly stand te bezoeken: 2R650. Humly is trots om aankomende editie Platinum Sponsor te zijn van de Integrated System Europe, de grootste vakbeurs op audiovisueel gebied.

Direct meer weten of een demo ontvangen? Bel +31(0)78-8800700, stuur een e-mail naar info@exertis.nl of neem contact met op uw Exertis Pro AV account manager!

Your ... Distributor