CANON komt met nieuwe professionele 4K PTZ-camera

12-09-2022

 

 

Canon levert opnieuw een uitzonderlijke camera af met de introductie van de CR-N700. Deze nieuwste toevoeging aan het assortiment is met name geschikt voor hoogwaardige broadcast, TV-studio’s en live-events, maar kan ook bij andere toepassingen juist erg tot zijn recht komen vanwege zijn specifieke eigenschappen.

 

Specificaties:

 

 

Verdere kenmerken:

 

4k-details voor perfecte beelden

De 1.0-type CMOS-sensor en DIGIC DV7-processor leveren 4K UHD 60P-beelden in maximaal 4:2:2 10-bits, 12G-SDI en HDMI voor beeldkwaliteit volgens de broadcaststandaard, plus 4K60P via IP.

 

Ongeëvenaarde optische precisie

De hoogwaardige lens van de CR-N700 heeft een 15x optische zoom (25,5 mm - 382,5 mm, 35mm-equivalent) plus een 30x Advanced zoom voor opnamen in Full HD. En als de omstandigheden onstabiel zijn, legt Canon's befaamde Image Stabilizer optimale opnamen vast.

 

Bekroonde autofocustechnologie

Snel, intelligent en extreem nauwkeurig scherpstellen via meerdere modi dankzij Canon's eigen Dual Pixel CMOS AF-technologie met geavanceerde EOS iTR AF X.

De details hiervan vind u in het overzicht met alle specificaties 

 

Meerdere protocollen voor naadloze integratie

De CR-N700 beschikt over SRT en NDI|HX1 die videostreams van hoge kwaliteit produceren voor broadcasters. RTMP/RTMPS, RTP/RTSP zijn inbegrepen, samen met Canon XC en standaard communicatieprotocollen, plus FreeD voor integratie in virtuele producties.

 

Krachtige HDR-beelden en opnamen bij weinig licht

Maak prachtige HDR-beelden met directe opnamen in PQ- of HLG-indeling. De reeks aangepaste beeldinstellingen omvatten Canon Log 3 en Wide Dynamic Range om je foto te matchen met andere Canon-camera's.

 

Bijsnijdfunctie – één camera, twee videofeeds 

Selecteer en extraheer een bezienswaardigheid via een aparte feed. Het gekozen gebied kan vervolgens worden uitgevoerd als een hoofd- of secundair signaal en er kunnen maximaal twee bijgesneden gebieden worden ingesteld in FHD.

 

Nachtmodus

Leg beelden vast als het bijna donker is dankzij de IR-modus, die het spectrum dat zichtbaar is voor de camera uitbreidt.

 

Uitgebreide connectiviteit

Gebruik de flexibele aansluiting met 12G-SDI, HDMI of IP (PoE++), die alle 4K60P ondersteunen, evenals professionele dubbele XLR-audio-ingangen. De CR-N700 beschikt ook over 3G-SDI en GEN-LOCK.

 

Soepele en nauwkeurige bediening

De CR-N700 heeft een uiterst nauwkeurig besturingsmechanisme voor nauwkeurig pannen en tilten in slechts 0,1°/s. De CR-N500 is niet alleen compatibel met de RC-IP100-controller en de controller voor de Remote Camera Control-applicatie, maar kan ook worden geconfigureerd met een aantal eenheden van derden.

 

Bekijk hier het overzicht met alle specificaties

 

 

 

 

 

 

Your ... Distributor