Publicatie over Humly van Digitailing

25-05-2022

Het met unieke functionaliteiten uitgeruste backend systeem is eenvoudig te gebruiken op diverse platformen zoals bijvoorbeeld Microsoft Office 365, Microsoft Exchange en Google Workspace.

Vanuit de eindgebruikersmarkt is grote vraag naar oplossingen die tijd besparen en frustratie verminderen als het gaat om het boeken van vergaderruimtes, (flex)werkplekken en andere zaken zoals parkeerplaatsen. Door covid is de kantoorcultuur bij veel bedrijven snel veranderd, waardoor deze vraag nog verder is toegenomen.

 

Humly is een Zweedse producent van “Workplace Solutions” die het gebruik van hulpmiddelen op moderne werkplekken stroomlijnt met in eigen beheer ontwikkelde meeting room displays en flexibele oplossingen voor desk booking, wayfinding en andere hulpmiddelen. Een van de grootste voordelen van het werken met Humly is dat het merk de hardware, software en clouddiensten zelf ontwerpt, bouwt en beheert, waardoor er snel en efficiënt kan worden gehandeld. De grote focus op veiligheid, data-integriteit en design maakt Humly een populaire keuze in verschillende klantsegmenten, zowel in de private als de publieke sector.

 

 

Your ... Distributor