Konftel kondigt strategisch partnerschap met ScreenBeam aan

25-05-2022

 

Diverse hoogwaardige camera's en audioapparaten van Konftel kunnen voortaan worden gekoppeld aan de innovatieve draadloze samenwerkingsoplossing van ScreenBeam. Het gaat hierbij om de Konftel Cam50- en Cam20-conferentiecamera's, en de Konftel 800-, Konftel 70-, Konftel Ego- en Konftel 300Wx-luidsprekers.

 

Met ScreenBeam Conference kunnen deelnemers aan een vergadering via iedere vergaderapp draadloos verbinding maken met het display, de camera, de microfoon en de luidspreker in de ruimte en zo makkelijk presentaties geven.
 

Vol vertrouwen

Torbjörn Karlsson, Product Manager bij Konftel, geeft aan dat dit de populaire Konftel-vergaderproducten nog interessanter maakt, doordat de compatibiliteit verder wordt vergroot.
 

"Alle tests zijn succesvol afgerond. Dat betekent dat gebruikers vanaf nu kunnen vertrouwen op ScreenBeam-technologie en profiteren van een naadloze ervaring op het gebied van samenwerken en delen van content.
 

"Informatie delen is een belangrijk onderdeel van elke geslaagde vergadering en met ScreenBeam Conference profiteer je van een snelle en eenvoudige draadloze installatie. Je kunt effectieve hubs creëren waardoor deelnemers in de vergaderruimte zelf en op afstand probleemloos kunnen samenwerken. Het systeem is flexibel en kan echt overal worden ingezet, en daarnaast is het eenvoudig zodat iedere medewerker of gast het kan gebruiken."
 

Jay Taylor, Senior Director of Alliances bij ScreenBeam, licht toe: "We zijn zeer enthousiast over onze samenwerking met Konftel. Hierdoor kunnen we ons bereik vergroten en onze compatibiliteit met Konftel-producten uitbreiden. Konftel is een grote speler in de sector en samen vormen onze producten een aantrekkelijke combinatie waarmee je nog meer goedlopende online vergaderingen kunt houden.
 

"Om hybride werken tot een succes te maken, heb je technologie nodig die flexibel en eenvoudig genoeg is voor iedere werknemer. Als we eens in de toekomst kijken, dan zien we kantoren als een plek met allerlei ruimtes waar we met elkaar samenwerken.  De oplossingen van Konftel ondersteunen die toekomst met producten die voldoen aan de behoeften van deze gevarieerde ruimtes."
 

Over ScreenBeam

ScreenBeam Inc. is een toonaangevende innovator op het gebied van draadloze displays en conferentie-apparatuur die een OS-native schermdelingservaring biedt op elk modern apparaat, inclusief agnostische ondersteuning voor alle belangrijke videoconferentieplatformen. ScreenBeam-oplossingen ondersteunen naadloze hybride samenwerking in elke vergader- of leeromgeving. Daarnaast is ScreenBeam de exclusieve co-engineeringpartner van Microsoft voor draadloze weergave. Het hoofdkantoor van ScreenBeam staat in San Jose, Californië, en verder heeft het bedrijf kantoren in de Verenigde Staten, in Europa en in Azië. Ga voor meer informatie over ScreenBeam naar: screenbeam.com.

 

Over Konftel
Konftel heeft een leidende positie op het gebied van collaboration-oplossingen. Al sinds 1988 is het onze missie om mensen in bedrijven wereldwijd te helpen om met elkaar te vergaderen, ongeacht de afstand. Wij weten dat samenwerking op afstand een effectieve oplossing kan zijn om tijd en geld te besparen en dat het een bijdrage levert aan een duurzamere wereld. We zijn Climate Neutral-gecertificeerd, zodat we klanten een optie bieden klimaatbewust te handelen bij de aanschaf van vergaderoplossingen. Kristalheldere audio en scherpe video zijn essentieel om efficiënt te vergaderen. Daarom concentreren wij ons uitsluitend op geavanceerde technologie in onze Collaboration Solutions. Onze geluidstechniek OmniSound® is in al onze Konftel-vergadertelefoons en -apparatuur ingebouwd. De producten worden wereldwijd verkocht onder het merk Konftel en ons hoofdkantoor staat in Zweden. Meer informatie over ons bedrijf en onze producten vindt u op konftel.com
 

Your ... Distributor