Exertis Expo 2022: Meld u nu aan!

22-04-2022

Laat u een middag onderdompelen in de Exertis Pro AV beleving: kwaliteitsproducten, kennis én goed contact. Midden in het centrum van Breda brengen wij u samen met onze vendoren op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Unified Communication & Collaboration, Pro AV en Connectivity & Peripherals. Ook laten we u kennis maken met het bourgondische centrum van Breda.
Zet 9 juni direct in uw agenda en meld u aan!

 
Eindelijk een nieuwe editie van de Exertis Expo

Na 2 jaar kunnen we u weer uitnodigen voor een mooie middag en avond waarin onze merken én u als reseller centraal staan. Kerèn Presentatie systemen en het oude Exertis Benelux zijn ondertussen samengegaan in Exertis Pro AV en er zijn grote logistieke wijzigingen doorgevoerd. Tijdens deze dag vertellen we u meer over onze toekomstplannen. Verder zorgen de deelnemende merken ervoor dat u helemaal bent bijgepraat en heeft u voldoende tijd om te netwerken.

 
Celebrate Connections...

Een goede oplossing bestaat uit een combinatie van hoogwaardige producten en diensten die met de juiste kennis met elkaar zijn verbonden. Exertis Pro AV helpt u om tot deze oplossing te komen. Tijdens de Exertis Expo brengen we de mensen achter de merken en u als resellers met elkaar in contact.

Bent u eerder bij één van onze events geweest of bij een event van Kerèn Presentatie Systemen? Dan weet u dat u aankomt bij een zakelijk event, maar weggaat bij een feestje.

Registreer nu op Exertis Expo 2022
 
 

Levert dit bezoek u iets op? Zeker! Kom en...


Bespaar tijd!
In slechts 1 middag bent u weer op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van Unified Communication en Collaboration, Pro AV en Connect-oplossingen.

Maak kennis met ons portfolio.
Zodat u makkelijker totaaloplossingen aan kunt bieden.

Leg connecties. 
Er is alle tijd voor informele gesprekken.

Have fun!
Ervaar het centrum van Breda tijdens een verrassende bourgondische wandeling.
 
Dineer in een mooie kapel!

Rond 18.30 gaan we aan tafel voor het afsluitende diner. Uit ervaring weten we dat de betere gesprekken vaak juist dan plaatsvinden!
 

Registreer u nu en reserveer uw fles Exertis-wijn
 (zolang de voorraad strekt)


Als alternatief voor de Exertis Expo hebben we vorig jaar de campagne “Wat in het vat zit verzuurt niet” gevoerd. Wij hebben een vat wijn gekocht dat tot deze maand toe heeft liggen rijpen in de Provence. De wijn is nu gebotteld en ligt tijdens het event voor u klaar.
 
Ga hier direct naar onze website om u te registreren
 
 

Datum

9 juni 2022
 

Locatie

Hotel Nassau Breda
Nieuwstraat 23
4811 WV Breda
 

Voorlopig programma

11.30   Inloop en start Expo (met walking lunch)
12.30   Welkomswoord door Exertis Pro-AV  en de platinumsponsors Barco, Netgear en Poly
13.30   Break-out sessies
15.00   Keynote-speaker 
16:30   Ontdek Breda! Bourgondische activiteit in het centrum van Breda
18.30   Diner in neogotische kapel van Hotel Nassau
21.00   Officieel einde programma

 

Your ... Distributor