Konftel oplossingen voor alle type ruimtes

09-02-2022

 

Video oplossingen voor alle type ruimtes

Konftel heeft een speciale ‘configuration sheet’ ontwikkeld, waarmee gebruikers de optimale set-up kunnen bepalen en inzicht kunnen krijgen in de benodigdheden voor verschillende scenario’s van een videoconferentie.

Deze handige, nieuwe tool – hier beschikbaar – is ontworpen voor resellers en hun klanten en geeft voor ieder kamertype een overzicht van de beste mogelijkheden uit het uitgebreide portfolio van Konftel. Het laat zien hoe video-oplossingen in iedere ruimte mogelijk zijn, in elke vergaderruimte, thuis of op kantoor.

Deze innovatieve sheet bepaalt de meest geschikte producten en opstelling, van persoonlijke werkplekken, focus- en huddle rooms tot grote multifunctionele ruimtes. met als doel perfecte videovergaderingen mogelijk te maken, altijd en overal!

Hybride werkplek: videoconferencing moet overal kunnen

Stefan Eriksson, Chief Marketing Officer, legt uit: “De hybride werkplek is de nieuwe norm geworden en videovergaderingen zijn tegenwoordig dé manier om samen te werken, ook als we niet samen in een ruimte zitten. Dat betekent dat we in iedere vergaderruimte, zowel thuis als op kantoor, snel en op een gebruiksvriendelijke manier hoogwaardige videovergaderingen moeten kunnen houden.

“Een succesvolle en consistente videovergadering realiseren, is niet altijd even makkelijk. Je hebt bijvoorbeeld te maken met de indeling van de ruimte, de verbinding en de juiste technologie, die simpel en makkelijk in gebruik moet zijn. Dankzij onze innovatieve configuration sheet kunnen onze klanten eenvoudig de juiste apparatuur voor de juiste ruimte kiezen. ‘One size fits all’ gaat hier zeker niet op.”

Eriksson zegt dat de sheet de kwaliteit, het dynamische ontwerp en de uitzonderlijke prestaties van Konftel’s oplossingen illustreert.

 

Try before you Buy

Zowel voor resellers als voor eind-gebruikers maakt Konftel het heel gemakkelijk om voor aanschaf te testen of de producten doen wat ze beloven. Bestel nu een camera of speakerphone op proef en probeer 14 dagen uit of de oplossing van Konftel aan uw verwachting voldoet. U kunt dit rechtstreeks regelen via de Konftel pagina. Hier vindt u ook de voorwaarden voor deze actie

Ga naar de Try before you Buy pagina

 

 

Hoe gaan de meest succesvolle bedrijven om met Hybride werken?

Nadat er noodgedwongen veel is thuisgewerkt, beginnen de kantoren weer open te gaan. Meetingen op kantoor zijn weer mogelijk, maar, mede door de huidige quarantaineregels, zitten er ook altijd nog collega’s thuis die in willen loggen op de meeting. Hybride werken is niet meer weg te denken uit de bedrijfscultuur. Het is interessant om te zien hoe de meest succesvolle bedrijven omgaan met hybride werken. Wat zijn de keuzes die zij maken en welke effecten heeft dat?

Lees artikel How to unleash the power of the Hybrid Workplace
 

De nieuwste producten van Konftel zijn onder andere:

Konftel 70-videoset

De nieuwe Konftel 70 is een veelzijdige, bijzonder krachtige speakerphone die een uitzonderlijke audiokwaliteit combineert met een stijlvol, bekroond ontwerp. Het is een ideaal hulpmiddel voor videovergaderingen, óók bruikbaar als een stand-alone of zelfs als draagbare oplossing, voor vergaderzalen en kleine/middelgrote locaties. De Konftel 70 is het centrale onderdeel voor de audio van twee nieuwe videokits – de C2070 en C5070 – die deel uitmaken van het volledige Climate Neutral gecertificeerde assortiment van Konftel.

Konftel Personal Video Kit

De Personal Video Kit van Konftel zorgt voor gemak bij het vergaderen. Hij is ideaal afgestemd op het hybride werken dat tegenwoordig steeds belangrijker wordt – zowel voor het thuiskantoor als voor de traditionele kantooromgeving.
Het complete vergaderpakket bestaat uit de nieuwe Konftel Cam10-webcam en de populaire Konftel Ego-speakerphone. Het pakket biedt eersteklas prestaties en is
bijzonder gebruiksvriendelijk dankzij het compacte en draagbare totaalontwerp.

Konftel C50800 Hybrid

De Konftel C50800 Hybrid is een hoogwaardige video-oplossing voor middelgrote tot grote vergaderruimtes. Het pakket biedt een uitstekende beeld- en geluidskwaliteit, en omvat de Konftel Cam50 PTZ-vergadercamera en de Konftel 800-vergadertelefoon met Konftel’s One Cable Connection Hub.

 

 

 

Het Zweedse Konftel heeft een leidende positie op het gebied van samenwerkende endpoint-oplossingen. Al sinds 1988 helpt Konftel mensen in bedrijven wereldwijd om met elkaar te vergaderen, ongeacht de afstand. Hiervoor leveren zij collaboration-producten met kristalheldere audio en scherpe video, waarvoor zij gebruik maken van geavanceerde technologieën zoals van de eigen geluidstechniek OmniSound®.

Konftel is een duurzaam bedrijf met een Climate Neutral certificering.
Lees hier meer over deze certificering.

Meer weten over Konftel?
Lees meer over het bedrijf en de producten op konftel.com.

 

 

Your ... Distributor