Spectralink DECT-producten geïntegreerd met Microsoft Teams

15-03-2022

 

Horsens, DENEMARKEN – 24 maart 2022- Spectralink, een toonaangevende internationale leverancier van mobiliteitsoplossingen voor bedrijven, onthult vandaag de directe integratie van zijn DECT-toestellen met de Microsoft Teams SIP Gateway.

 

Ondernemingen zijn sterk afhankelijk van bedrijfskritische “bureauloze werknemers” – werknemers die zich naar een locatie moeten begeven om hun taak uit te voeren. In de gezondheidszorg, de productie, de detailhandel en de logistiek zijn we de laatste tijd allemaal op deze werknemers gaan vertrouwen. 

Tegelijkertijd hebben ondernemingen over de hele wereld de grote zakelijke voordelen van cloudgebaseerde samenwerkingstools omarmd.

 

Deze ‘bureauloze werknemers’ moeten overal gemakkelijk kunnen communiceren en samenwerken met hun collega’s die op verschillende locaties, ploegendiensten en tijdzones werken, met behulp van cloudgebaseerde communicatie- en samenwerkingstools zoals Microsoft Teams.

 

Spectralink heeft meer dan 30 jaar ervaring in het verbinden van communicatieplatforms en -infrastructuur voor ondernemingen, van on-premise digitale PBX’en tot private en publieke cloud-gebaseerde samenwerkingstools, en het ontwikkelen van apparatuur van wereldklasse die kantoormedewerkers nodig hebben om hun werk uit te voeren – waar ze zich ook bevinden en wat de omgeving ook is.
 

Deze nieuwe directe integratie stelt Enterprise-klanten verder in staat om te migreren naar Microsoft Teams en tegelijkertijd de bedrijfskritische bureauloze werknemers verbonden te houden tijdens en na een proces.
 

“Open integratie maakt deel uit van ons DNA”, verklaarde Julien Bertheuil, Managing Director EMEA bij Spectralink Corporation, “en deze nieuwste integratie toont aan hoe sterk wij toegewijd zijn aan de doelstelling om klanten de keuze te bieden over hun voorkeurssystemen. Steeds meer bedrijven kwamen naar ons toe met de vraag om ondersteuning bij de migratie naar de cloud om de samenwerking en veiligheid van werknemers te verbeteren. Onze ervaring in enterprise grade DECT, gecombineerd met onze kennis van de UCaaS-markt, zorgde ervoor dat we in de ideale positie waren om deze belangrijke integratie met Microsoft Teams te ontwikkelen. We hopen dat steeds meer bedrijven hun digitale transformatietraject nu naadloos kunnen afronden.”
 

Mahendra, Sekaran, Vice President, Teams Engineering bij Microsoft concludeert: “De Spectralink DECT-integratie met de Microsoft Teams SIP Gateway stelt Teams-gebruikers in staat om hun DECT-apparaten te gebruiken als een ander Teams-eindpunt, terwijl ze toegang krijgen tot alle samenwerkingsmogelijkheden van Teams. Frontlijnwerkers vertrouwen op deze apparaten om hun werk uit te voeren, en deze nieuwe integratie stelt hen in staat om verbonden te blijven met hun collega’s terwijl ze onderweg zijn.”
 

Benieuwd hoe u uw zakelijke communicatiebehoeften kan ondersteunen met behulp van de DECT-integratie met de Microsoft Teams SIP Gateway? Neem contact op met Exertis Pro AV en wij helpen u graag verder.

 

 

Your ... Distributor