Exertis Pro AV Benelux - organisatie wijzigingen

13-03-2022

Beste relatie,

 

Waarschijnlijk heeft u al vernomen dat er achter de schermen al enige tijd gewerkt wordt aan het samengaan van Kerèn Presentatie Systemen, Exertis Pro AV België / Luxemburg en Exertis Pro AV Nederland. Vanaf 1 april 2022 zal dit officieel zijn en gaan deze organisaties verder onder één entiteit, te weten Exertis Pro AV Benelux. Intern zijn er al bergen werk verzet om dit mogelijk te maken. Ook voor u gaan er dingen veranderen. Gelukkig gaat het hier vooral om positieve veranderingen. Ook blijven uw contactpersonen ongewijzigd.

 

Wat gaat er voor u veranderen vanaf 1 april?
Voor een groot deel blijft alles hetzelfde en tegelijkertijd verandert er veel:

  • Betere bereikbaarheid van onze specialisten
  • Ruimere openingstijden voor onze logistieke activiteiten
  • Betere voorraadposities
  • Niet geheel onbelangrijk, blijvende competitieve prijsstelling
  • Verbeterde web portals die 24 uur per dag tot uw beschikking staan
  • Deels eigen vervoer!

Betere dienstverlening

Het bundelen van onze kracht brengt op veel vlakken efficiency met zich mee. De magazijnvoering zal voor een groot gedeelte plaats gaan vinden bij ons zusterbedrijf Amacom in Den Bosch. Hierdoor gaan we van 3 magazijnen terug naar 1 centraal magazijn voor de gehele Benelux. Verruiming van openingsuren op het logistieke vlak en eigen transport gaan er voor zorgen dat uw orders bijna 24 uur per dag verwerkt en verzendklaar gemaakt kunnen worden.

 

Administratieve veranderingen

Bent u tot nu toe alleen maar klant van Kerèn Presentatie Systemen BV of Go telecom BVbA geweest , dan dient u een nieuw account in uw administratie aan te maken voor Exertis Pro AV Benelux. Onderaan dit bericht vind u alle benodigde informatie hiervoor.

Klanten uit  België en Luxemburg ontvangen vanaf 1 april 2022 facturen waar geen BTW meer op vermeld staat.

Openstaande orders die geplaatst zijn bij Go telecom bvba  worden afgehandeld binnen deze entiteit, nieuwe orders gaan vanaf 1 april 2022 lopen via Exertis Pro-AV Benelux.

Openstaande orders die geplaatst zijn bij  Kerèn Presentatie Systemen worden door Exertis Pro AV Benelux overgenomen.

 

Adreswijziging en E-mailadressen

De algemene e-mailadressen van Kerèn Presentatie Systemen komen te vervallen. Aan u het verzoek om vanaf 1 april de volgende adressen te gebruiken voor al uw orders: orders@exertis.nl en orders@exertis.be. Al uw vragen over producten en prijzen kunt stellen aan sales@exertis.nl en sales@exertis.be

 

De Exertis Pro AV vestiging in Dordrecht zal gaan verhuizen. Het nieuwe kantooradres en tevens hoofdkantoor is per 1 april:

Exertis Pro AV Benelux
Plaza 8A
4782 SK  MOERDIJK

 

Het telefoonnummer +31 (0)78 8800700 blijft ongewijzigd.

 

Het kantoor in Almere blijft bestaan en is ook voor demonstraties beschikbaar. In België zijn demonstraties mogelijk in Meise. Warehouse-activiteiten vinden voortaan voornamelijk bij Amacom in Den Bosch plaats.

 

Web portal

Onze web portals zullen vanaf 1 april een enorme stap in de toekomst zetten, waarmee u productinformatie, actuele voorraden, orderstatus, prijs informatie en allerhande overige zaken 24 uur per dag terug kunt vinden. Vooralsnog is het mogelijk om met uw bestaande account in te loggen. Heeft u 2 accounts voor zowel de huidige Exertis Pro AV portal als voor de portal van Kerèn Presentatie Systemen dan informeren wij u binnenkort verder, aangezien er slechts 1 account zal blijven bestaan.

 

De nieuwe organisatie

Al deze veranderingen zijn nodig om u nog beter van dienst te kunnen zijn. U gaat zaken doen met 1 organisatie en daarnaast gaat u de voordelen ervaren van een verbeterde magazijnvoering en flexibelere transportfaciliteiten. Door het samenvoegen van de verschillende organisaties en het intensiever samenwerken met Amacom gaat u op korte termijn nog meer voordelen ervaren.

 

We snappen dat u wellicht vragen heeft. We staan u natuurlijk graag te woord om deze te beantwoorden of om een verdere toelichting te geven.

 

Met vriendelijke groet,

 

Namens het hele team van Exertis Pro AV Benelux,

 

Jean-Paul Weterings en Christ-Jan Beljaars

 

Aanvullende informatie Exertis Pro AV Benelux 

 

  • KvK nummer: 23083418
  • BTW nummer: NL 803945061B01
  • IBAN EUR: NL04 BNPA 0227 6602 42 (BNPANL2A)
  • IBAN USD: NL79 BNPA 0227 6602 50 (BNPANL2A)
     

Your ... Distributor