Canon PTZ camera's: Kom dichterbij. Met ongekende kwaliteit.

27-05-2021
 
Vanaf vandaag kunt u ook bij Kerèn Presentatie Systemen - Exertis Pro AV terecht voor de Canon PTZ-camera line-up. Deze line-up bestaat uit de Canon CRX-500, de CR-N500 en de CR-N300, waarvan de twee laatstgenoemde in het wit en in het zwart beschikbaar zijn. Naast deze PTZ-camera's is er uiteraard ook een Canon PTZ Camera IP Controller (RC-IP100) beschikbaar.

Een nieuwe generatie PTZ-camera's
De CR-N500 en CR-N300 vertegenwoordigen een nieuwe generatie PTZ-camera’s met functies voor vloeiend pannen, tilten, beeldstabilisatie en een voortreffelijke 4K-beeldkwaliteit. Deze camera’s zijn speciaal bedoeld voor live producties, broadcast en streaming van evenementen, evenals voor bedrijfsdoeleinden, gebruik in gebedshuizen, het onderwijs, voor kleinschalige evenementen en overheidsgebruik. Ze bieden een uitstekende beeldkwaliteit met eigenschappen zoals 4K-resolutie, een zeer groot zoombereik - 15x optische zoom voor de CR-N500 en 20x optische zoom voor de CR-N300 - plus ondersteuning voor een groot aantal uiteenlopende streaming- en bedieningsprotocollen.

Krachtige 4K-beelden
De 4K-sensor en DIGIC DV6-processor leveren hoogwaardige 4K UHD 30P-beelden, of Full HD-beelden dankzij oversampled HD-beeldverwerking, resulterend in een sublieme helderheid.

20x of 15x optische zoom om dichterbij te komen
Leg alle details vast dankzij Canon’s geavanceerde optische 4K-lay-out. Met een 20x optische zoom (29.3-601mm 35mm equivalent) op de CR-N300 en 15x optische zoom (25.5-382.5mm 35mm equivalent) op de CR-N500, bieden beide camera’s verfijnde en krachtige zoommogelijkheden.

Scherpstelling van wereldklasse
De CR-N500 beschikt over een toonaangevende Dual Pixel CMOS-autofocus waarmee je ongelooflijk nauwkeurig en snel scherpstelt om superieure beelden vast te leggen, terwijl de CR-N300 Hybride autofocus heeft waarmee je snel en nauwkeurig kunt scherpstellen, zelfs bij weinig licht.

Naadloze integratie
De nieuwe camera’s bieden ondersteuning voor een groot aantal IP-streaming- en bedieningsprotocollen1 zoals NDI|HX2, RTMP/RTMPS, RTP/RTSP en Canon’s XC-protocol, waardoor ze gemakkelijk te integreren zijn in andere workflows en streaming tot 4K UHD 30P mogelijk is.

Fantastische resultaten bij weinig licht
De 4K-CMOS-sensor en DIGIC DV6-processor in de camera’s produceren beelden met weinig ruis. Hiernaast is voor de CR-N500 slechts een minimale belichting van 1,5 lux vereist.

Uitgebreide connectiviteit
De twee nieuwe camera’s beschikken over een reeks verschillende connectoren zoals een 3G-SDI-poort, USB-poort (CR-N300), XLR-audiopoort (CR-N500), een PoE+- en een efficiënte HDMI-poort waarmee kan worden opgenomen in 4K UHD 30P 4:2:2 10-bits.

Soepele en nauwkeurige bediening
Zowel de CR-N500 als de CR-N300 zijn uitgerust met een uiterst nauwkeurig besturingsmechanisme waarmee de Pan- en Tilt-bewegingen exact kunnen worden aangepast op verschillende snelheden om de perfecte opnamen te maken met Canon’s RC-IP100-controller, Canon’s gratis Remote Camera Control-applicatie, of andere geselecteerde controllers van derden.

Op dit moment is de Canon PTZ line-up alleen beschikbaar voor geselecteerde partners. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw accountmanager of onze verkoop binnendienst op telefoonnummer +31 (0) 36 535 00 63 of per e-mail naar: verkoop@keren.nl.

 

 
Er zijn geen producten gevonden
Aantal per pagina: 25 | 50 | 100
Vergelijken
Vergelijk de geselecteerde producten.
Vergelijken

Your ... Distributor