KONFTEL & Kerèn Presentatie Systemen: een prima combinatie!

14-08-2020

Kerèn Presentatie Systemen - Exertis Pro AV is deze week gestart met de distributie van het KONFTEL portfolio. KONFTEL is een pionier in conferentiegesprekken. Sinds de lancering in 1988 helpt KONFTEL bedrijven en organisaties over de hele wereld op afstand te vergaderen. De KONFTEL vergaderoplossingen leveren een uitstekende audio- en videokwaliteit voor effectieve samenwerking.
 

In de huidige coronatijd ontdekken vrijwel alle bedrijven de voordelen van video-conferencing. U kunt tijd en geld besparen en tegelijkertijd effectievere vergaderingen houden. KONFTEL biedt een complete oplossing hiervoor bestaande uit audio en video. De verschillende producten zijn los verkrijgbaar, maar om het u nog eenvoudiger te maken zijn er ook bundels verkrijgbaar. Bij aanschaf van één van deze bundels heeft u alles in huis om direct de vergadering te starten. Een enkele USB-kabel is alles wat je nodig hebt om de camera, de speaker en de monitor te verbinden met de software naar keuze op uw laptop.

 

Overzicht KONFTEL Producten >>   Website KONFTEL >>

 

 



KONFTEL CC200
Een geheel videosysteem in een compacte camera. Met de Konftel CC200 bereidt u uw huddle rooms binnen enkele minuten voor op videoconferenties. Door de Android software heeft u geen computer nodig. Kijk hier voor meer informatie.

*** Tijdelijk ontvangt u bij aankoop van deze KONFTEL CC200 een
KONFTEL Ego luidspreker gratis t.w.v. € 149.
Let wel, op=op! ***

 

 


 

KONFTEL Bundels:
 

 
Er zijn geen producten gevonden
Aantal per pagina: 25 | 50 | 100
Vergelijken
Vergelijk de geselecteerde producten.
Vergelijken

 

Your ... Distributor