BenQ SL6502K - Het eerste display met Pantone certificatie

27-11-2019

BenQ SL6502K - wereldwijd het eerste Digital Signage-display met Pantone Validated™-certificatie
Professionele 65 inch All-in-One-oplossing met schitterende 4K UHD en de meest natuurgetrouwe kleuren

 

BenQ presenteert met de SL6502K het eerste Pantone Validated™ Digital Signage-display ter wereld. Het 165,1 cm / 65 inch grote display levert met zijn 4K UHD-resolutie en grote helderheid van 500 cd/m² schitterende beelden. 

 

Uitstekende All-in-One-oplossing voor veelzijdige Digital Signage-scenario's 
BenQ biedt in de Smart Signage-serie All-in-One-oplossingen met alle mogelijke functies en tools die nodig zijn voor eenvoudige installatie en efficiënt management van digitale reclame- en informatiesystemen en het aanmaken van creatieve content. De SL6502K spreekt nu dankzij de Pantone Validated™-certificatie ook gebruikersgroepen aan voor wie absolute kleurgetrouwheid een vereiste is. De nieuwe All-in-One-oplossing van BenQ is niet alleen een uitstekende keuze voor talrijke Digital Signage-scenario's in de detailhandel, in ondernemingen of in het hotel- en restaurantwezen, deze is ook geschikt voor toepassing in de designbranche.

Het Pantone Matching System (PMS) is een standaardsysteem voor het identificeren van kleuren. Het zorgt ervoor dat de productie en weergave van gedrukte kleuren of kleuren op eindproducten overeenkomen met de creatie van de designer, inclusief exacte weergave van de Pantone-kleuren op het gecertificeerde display.

„De SL6502K onderstreept opnieuw de deskundigheid van BenQ op het gebied van digitale kleurweergave. De gebruiker in de detailhandel kan presentaties met consistente kleuren creëren en die met behulp van Digital Signage presenteren. Dit is een belangrijk kenmerk, bijvoorbeeld voor modeontwerpers, productmerken en designstudio's, die voor precieze kleurweergave vertrouwen op het Pantone®-systeem”, zegt Conway Lee, voorzitter van de BenQ Corporation.

„Het Pantone-keurmerk betekent dat de BenQ Smart Signage-display SL6502K in staat is het complete palet van Pantone Matching System-kleuren (PMS) te reproduceren”, zegt Iain Pike, Director Partner Business Development bij Pantone. „Het doet ons plezier dat BenQ als eerste onderneming een door Pantone ondersteunde Signage Editing Suite samen met een door Pantone gecertificeerde Digital Signage-display voor deze snelgroeiende markt heeft ontwikkeld.”
 

Robuust voor 24/7-gebruik, flexibele montage
Als stand-alone-oplossing biedt de SL6502K met zijn 4K UHD-resolutie eersteklas features voor 24/7-gebruik als informatiedisplay. Het Smart Signage-display van BenQ is speciaal ontworpen voor verticale en horizontale weergave, wat het bijzonder flexibel maakt bij de vormgeving van multimediacontent en op bij de montage. Voor aansturing van de SL6502K is een Android-besturingssysteem geïntegreerd, zodat voor gebruik van het display geen externe apparatuur nodig is. Het display is voor grotere efficiëntie bij presentaties bovendien gemakkelijk in te stellen met behulp van de meegeleverde afstandsbediening. Het bijpassende geluid uit de twee geïntegreerde luidsprekers van 10 watt completeert het functie-aanbod.


X-Sign-software voor contentmanagement inbegrepen
In het leveringspakket van de Digital Signage-oplossing BenQ SL6502K, die weinig onderhoud nodig heeft, is de contentmanagement-oplossing X-Sign 2.0 al inbegrepen. X-Sign omvat meer dan 150 templates voor snel aanmaken en efficiënt verdelen en plannen van opvallende, door de gebruiker gedefinieerde 4K-content. De intuïtieve gebruikersinterface van de X-Sign-software maakt het bovendien eenvoudiger voor de gebruiker om alle actieve displays centraal, vanaf elke willekeurige locatie, op afstand te bewaken en te beheren. Met behulp van X-Sign ontvangt de gebruiker realtime informatie over de prestaties van de displays. Bij om het even welke complicatie, hoe klein dan ook, wordt deze tijdig gewaarschuwd. Andere bijzonder praktische functies van X-Sign zijn het bewaken van de content op alle displays in het netwerk, updatebeheer, planning en uitvoering van in- en uitschakeltijden of opnieuw opstarten en volumeregeling.

 

Meer informatie over de BenQ SL6502K kunt u hier vinden.

 

Your ... Distributor