WePresent komt met nieuwe Bluetooth-dongle!

27-07-2016

 

Nieuwsbrief

juli 2016

WePresent komt met nieuwe Bluetooth-dongle!

WePresent ontwikkelaar van draadloze presentatiesystemen, kondigt de lancering van een nieuw accessoire voor het wePresent-platform aan: PresentSense, een Bluetooth gateway die snellere connectiviteit met nabije wePresent-systemen toestaat.

 

PresentSense werkt via een Bluetooth-dongle in compatibele wePresent-systemen samen met een Bluetooth-zender, die in bijna alle computers en mobiele apparaten aanwezig is. WePresent presentatiegateways voorzien van PresentSense zullen automatisch apparaten met Bluetooth detecteren en de software een 'fast track' naar verbinding met het dichtstbijzijnde apparaat laten maken. De PresentSense verbindt de gebruiker direct met de dichtstbijzijnde wePresent op basis van Bluetooth en kan tevens automatisch met het juiste Wi-Fi-signaal laten verbinden. Dit zal giswerk op netwerken waar veel wePresent units op zijn aangesloten effectief elimineren.

Samen met de SharePod maakt PresentSense wePresent gebruiksvriendelijker, zeker voor gastpresentatoren. Een apparaat met Bluetooth kan hierdoor veel sneller aangesloten worden dan wanneer het in het netwerk gezocht moet worden. Niet alleen maakt het presenteren voor gasten makkelijker; het is ook handig voor gebouwen met veel vergaderzalen of klaslokalen, waar je het wePresent-systeem dat jouw voorkeur heeft kunt kiezen uit een drop down-menu.

 

 

Your ... Distributor